maandag 4 december 2017

Woordpakket 11 en proefjesweek

Deze week werd het laatste woordpakket voor de proefjes aangebracht.
Het gaat hierbij over woorden met sch en schr : we moeten hierbij goed opletten om geen enkel lettertje te vergeten.
Uitzonderlijk werd het huiswerk reeds vandaag meegegeven zodat uw kind het huiswerk een beetje kan verdelen om ook van het bezoek van de goedheilige man te kunnen genieten.
Het hoeft dus niet  morgen al ingediend te worden !
 PROEFWERKENWEEK
De kinderen krijgen woensdag een leermap mee : hierin zullen enkele leerwijzers zitten waar u, als ouder, achtergrondinformatie vindt over de te leren leerstof.  Daarnaast krijgen de kinderen ook een oefenbundel mee naar huis : ze kunnen hierin verschillende oefeningen voor elk leerstofonderdeel voor de proefjes vinden. Dit is géén verplichting : we willen het jullie aanbieden om wat extra ondersteuning te bieden om uw kind te helpen voorbereiden. Vooraan in de map steekt ook een proefwerkschema waarop u kan zien welk leerstofonderdeel op een bepaalde dag zal worden ondervraagd.

De map wero wordt ook meegegeven : hierin vindt u alle bundeltjes waarin de kinderen de leerstof nog eens kunnen bekijken en oefenen (leertips : zie vorige blogposts over werotoets)
De map mag thuis of in de schooltas blijven tot het einde van de proefwerkenweek : daarna zal ze terug opgehaald worden om verder aan te vullen in het tweede trimester.

Aarzel niet om bij vragen een mailtje te sturen !
Ik probeer u dan zo snel mogelijk te beantwoorden !

Ik wens de kinderen alvast heel veel succes met de komende proefjes !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten