zondag 4 juni 2017

Proefjesweek in zicht

Hoi allemaal !

We zijn de laatste maand in het tweede leerjaar gestart... dat stemt mij als juf wat somber want dat betekent dat ik al weer veel te snel van jullie zullen moeten afscheid nemen... snif !
Maar in de verte lonkt dan ook de grote vakantie èn een nieuwe start in het 3de leerjaar, dat is dan wel weer een fijne gedachte hé !

Voordat we daar van dromen wil ik graag dat jullie nog eens jullie van jullie beste kant laten zien en tonen wat jullie allemaal dit schooljaar leerden tijdens de proefjesweek.
We herhalen vanaf nu heel wat leerstof in de klas en wie wil kan ook thuis wat extra oefenen : jullie krijgen tijdens de week van 12 juni een herhalingsbundeltje mee waarin je alle leerstof nog eens kan oefenen. Dit is niet verplicht ! Er zal dan ook geen extra huistaak meer gegeven worden !
Jullie krijgen  eveneens een proefwerkschema mee om bij te houden wat en wanneer je thuis kan voorbereiden.

Net zoals met kerst wordt er een leermap meegegeven waarin alle theoretische leerstof samengevat staat : zo kun je bij twijfel hier wat extra uitleg opzoeken.
Aarzel niet om een mailtje of een nota in de agenda te schrijven indien jullie vragen over de leerstof hebben : ik probeer deze dan zo goed mogelijk uit te leggen !
Geen opmerkingen:

Een reactie posten